Activiteiten

Het Twentse Ros en De Vijf Marken organiseren jaarlijks diverse activiteiten, naast de officiële KNHS-wedstrijden (zie Wedstrijden).

 Verenigingslessen

Wekelijks zijn er de verenigingslessen, waaraan ieder lid één keer per week mag deelnemen. Deze lessen worden gegeven door enthousiaste gediplomeerde instructeurs.
Op de avonden dat er lessen zijn, is de wedstrijdhal niet beschikbaar voor ‘vrij rijden’. Op de woensdagavond zijn beide hallen niet beschikbaar voor ‘vrij rijden’.
Oefenparcoursen

In de winterperiode, van oktober tot maart, is de accommodatie iedere dinsdag beschikbaar voor het rijden van oefenparcoursen. Dit is voor leden en niet-leden, kosten bedragen €5,- per parcours. Herman Oude Hendrikman zorgt voor de parcoursbouw. Op deze dag zijn beide hallen niet beschikbaar voor ‘vrij rijden’.
Diverse activiteiten
Door het jaar heen worden er diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals carnavalsequipespringen, ponykamp, thema-activiteiten en interessante clinics. Kijk voor meer activiteiten in de kalender.
Clubkampioenschappen

Het jaar wordt bij Het Twentse Ros en De Vijf Marken traditiegetrouw afgesloten met de Clubkampioenschappen. Deze onderlinge wedstrijd voor alleen leden bestaat uit dressuur en springen. In beide disciplines wordt er gestreden om de titel Clubkampioen, met daarnaast een Allround kampioen.

Verenigings lessen

Maandag 18:30–21:30 uur
Dressuur* | Paarden

Suzanne Bredero

*De eerste les betreft een gecombineerde les dressuur/springen.


Woensdag 17:00–20:30 uur
Dressuur/springen | Pony

Chantal Roerink, Nicole ter Haar


*Om 20:30 uur start nog een les voor paarden.


Donderdag 18:45–21:45 uur
Springen | Paarden

Jorg Beckers

Afmelden les

Kan je een keer niet meerijden? Afmelden bij de instructeur.

Suzanne Bredero:
06-54272337


Chantal Roerink:
06-23931331


Nicole ter Haar:
06-26067076


Jorg Beckers:
06-22498442

Ga direct naar KNHS

 

Naar website van KNHS

Ga naar Startlijsten.nl

Recente startlijsten en vraagprogramma's.

Word nu lid!


Op zoek naar een rijvereniging?
Zoek niet verder!

Meld je nu aan!